Csapatépítő tréningre kvízt? Miért?

Szolgáltatásaink

Kvízjátékainkat elsősorban céges rendezvények, évzáró ünnepségek, csapatépítő tréningek programjába ajánljuk, mert önfeledt, igényes, értékorientált szórakozást nyújtanak, amellett, hogy a csapatban gondolkodásra és együttműködésre sarkallanak.

Céges kvízjátékainkhoz 20-150 fős, igényes külső helyszínt is tudunk biztosítani a belvárosban, természetesen étel- és italfogyasztással egybekötve. Külső (céges) helyszín esetén is lehetőség van kvízjátékunk mellé minőségi kézműves söröket vagy sörkóstolót rendelni, igény esetén pedig az ételrendelés is megoldható az Attaboy Streat Food Bistro, a Kuzin Bar és a Tranzit Café jóvoltából.

Fesztiválok, gólyatáborok, egyéb rendezvények számára is szívesen tartunk kvízeket, de baráti társaságok, leány- vagy legénybúcsúk megrendeléseitől sem riadunk vissza. Természetesen ezekben az esetekben egyedi kérdéssorral készülünk.

Céges kvíz megrendelés

Céges rendezvényekre történő kvíz megrendelések esetén minden esetben egyedi játékmenettel készülünk, amely egy könnyed, és nem véresen komoly versenyt szül a csapatok között. Vicces, vidám szórakoztató kérdéssort állítunk össze a cég profiljához és a résztvevők életkorához igazodóan, melynek összeállításába a megrendelő is beleszólhat. Több száz kérdéssorunkból és 10 000-es nagyságrendű kérdésadatbázisunkból választjuk ki az igényeiknek legmegfelelőbb kvízkérdéseket.

A játék természetesen itt is csapatokban zajlik, amelyek 4-6 főből állnak. Egy-egy kvíz nagyságrendileg 24 és 5000 fő között bonyolítható le élvezetesen  (24 fő esetén 6 db négyfős, 150 főnél 25 db hatfős csapattal játszunk). A játék során a kvízjátékosok olyan kérdéseket kapnak, amelyek rengeteg nevetést, érdekességet, hasznos és haszontalan információt nyújtanak, miközben próbára teszik a csapattagok együttműködési képességét.

A játékot profi kvízmester projektorral vetíti ki,  a csapatok pedig képes, hangos, feleletválasztós, párosítós, általános és kérdezz-felelek kérdésekben küzdenek meg egymással.

Ha irodájukban egy igazi angol kocsmakvíz hangulatot szeretnének megidézni, lehetőségük van a kvíz mellé két vagy akár több hordó kézműves sört is rendelni sörcsappal, csapossal, rendkívül kedvező áron. De az étel és a helyszín biztosítása is megoldható, a különböző ajánlatok részleteiről az Árainknál tájékozódhatnak.

Áraink

A megadott árak bruttóban (0% ÁFA) és magyar forintban (HUF) értendők.
Az árak tájékoztató jellegűek, karácsonyi csúcsidőszakban ettől eltérő árazás is lehetséges, kérje egyedi árajánlatunkat!

Csapatépítő céges kvízjáték

40 főig: 55.000 Ft 41-65 főig: 65.000 Ft
66-95 főig: 85.000 Ft 96 főtől 110.000 Ft

Tartalmazza a kvízjátékot az Önök által megadott helyszínen: 60 kérdés 6 különböző kérdéscsoportban, prezentáció, válaszlapok, professzionális kvízmester, oklevél. Játékidő kb. 120 perc. Az ország bármely pontján, akár ismert sztárkvízmesterrel is!

Általunk biztosított helyszínre - étel- és italfogyasztással akár - a Partnereinknél bemutatott helyek egyikén van lehetőség, ennek ára minden esetben egyéni megállapodás függvénye.

Ha egyedi, a cégükre vonatkozó kérdéseket is szeretnének a kvízjátékba, vagy egyedi árajánlatot kérnek, kérjük, vegyék fel a velünk a kapcsolatot.

Angol nyelvű kvíz: +15.000 Ft
Kiszállás (Pest megyén kívüli helyszín) +16.000 Ft
Ismert televíziós sztárkvízmester: +150.000 Ft-tól
Városvetélkedő 130.000 Ft

Fél napos (kb. 5-7 óra) kvízjátékkal egybekötött csapatépítő vetélkedő, amely Budapest belvárosában zajlik. A csapatoknak feladatokat kell teljesíteniük, nyomokat kell keresniük, majd kvízfeladványok segítségével megtalálniuk a köztes állomásokon székelő kvízmestereket, miközben versenyt futnak az idővel és a többi csapattal. Csak csapadékmentes idő esetén megrendezhető, fogyasztást nem tartalmaz, de a záróhelyszínen természetesen vacsoramegrendelésre van lehetőség.

Fesztiválok számára

Kvíz fesztiválon (illeszkedő tematikával) 40.0000 Ft.
64 kérdés 7 különböző kérdéscsoportban, prezentáció, válaszlapok, profi kvízmester. Játékidő kb. 120 perc.

Egyedi kampányokhoz

Kvíz céges kampányokhoz, promóciókhoz 70.0000 Ft-tól
64 kérdés 7 különböző kérdéscsoportban, prezentáció, válaszlapok, profi kvízmester. Játékidő kb. 120 perc

Magánszemélyek számára

Esküvői kvíz 45.000 Ft
55 kérdés 6 különböző kérdéscsoportban esküvői tematikával, és az ifjú párra vonatkozó kérdésekkel a násznépnek. Prezentáció, válaszlapok, profi kvízmester. Játékidő kb. 90 perc.
Leány- vagy legénybúcsú 35.0000 Ft
55 kérdés 6 különböző kérdéscsoportban esküvői ill. ilyen eseményhez kapcsolódó tematikával, és az ifjú párra vonatkozó kérdésekkel  prezentáció, válaszlapok, profi kvízmester. Játékidő kb. 90 perc. Igény esetén helyszín biztosításával is!
Születésnapi kvíz  (egyedi) 35.0000 Ft
55kérdés 7 különböző kérdéscsoportban az ünnepelt születési dátumához, ill. születésnapjához kapcsolódó teljesen egyedi tematikával, Profi prezentáció ajándékba, kvízmester nélkül. Kvízmesterrel +10.000 Ft, igény esetén helyszín biztosításával is!

Iskolák számára

Iskolai, tábori kvíz 30.0000 Ft
64 kérdés 7 különböző kérdéscsoportban, prezentáció, válaszlapok, profi kvízmester. Játékidő kb. 120 perc

Kvízjátékunk

Kvízjátékunk játékmenete teljesen egyedi a világon (bár egyre több konkurensünk vesz át belőle általunk kitalált elemeket), nagyjából két év, és rengeteg játék kellett ahhoz, míg a tökéletes formátumot megtaláltuk.

Kérdéseink összeállításánál minden esetben törekszünk arra, hogy minden tématerületet és nehézségi szintet érintsünk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális kérdést, legyen az bulvár, labdarúgás vagy szépirodalom akár.
A komolyabb kérdéseket igyekszünk könnyed, vicces kérdésekkel, képrejtvényekkel feloldani, hogy a jó hangulat garantált legyen. Céges kvízmegrendelések esetén inkább az utóbbira és az érdekességekre helyezzük a hangsúlyt a műveltségi, száraz kérdések helyett.
Hisszük, hogy az igazán jó kvízkérdés vagy érdekességet rejt magában, vagy olyan, hogy mindenféle előzetes ismeret nélkül logikai úton megfejthető.

Játékunkban a feleletválasztós, képes, hangos, párosítós kérdések szerepelnek, és persze nem hiányozhat belőle a kocsmakvízek slágere és fő esszenciája, a kapcsolat kör sem. Próbálják ki bátran, nem fognak csalódni!